5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalChinezii, invitaţi la negociere pentru cartierul de locuinţe

Chinezii, invitaţi la negociere pentru cartierul de locuinţe

Primăria Craiova a anunţat negocierea directă pentru terenul de 67.511 mp de pe strada Caracal, destinat construirii de locuinţe colective cu regim mare de înălţime, destinate cumpărării. Anunţul vine după ce tot firma chineză Shandong Ningjian Construction Investment a fost singura care s-a prezentat şi la cea de-a doua licitaţie pentru concesionarea terenului.
Procedura de negociere directă va începe pe 6 mai, la ora 11.00, la sediul Primăriei Craiova, data-limită de depunere a ofertelor fiind stabilită pentru aceeaşi zi, însă la ora 9.00. Conform Legii concesiunii, licitaţia a fost reluată pentru că la prima licitaţie nu au fost depuse minimum trei oferte admisibile. Pentru că nici la cea de-a doua licitaţie nu au fost depuse minimum trei oferte, legea prevede anularea procedurii de licitație și invitarea celor care au depus oferte admisibile la negociere.
Pe terenul de pe strada Caracal ar urma să fie construite 1.800 de apartamente (cu două şi trei camere, precum şi garsoniere), toate prevăzute cu balcoane, în blocuri de patru şi zece etaje, în interval de doi ani, la un preţ maxim de 400 euro/mp, fără TVA. Apartamentele vor costa între 22.000 și 30.000 de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS