17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCaiova: Folk din suflet pentru suflet

Caiova: Folk din suflet pentru suflet

http://www.youtube.com/watch?v=Ii02j_oXtbM

Sărbători mai frumoase pentru cei 300 de bătrâni de la Centrul pentru Persoane Vârstnice din Bănie. Au avut grijă de acest lucru craioevnii cu suflet mare, care au participat la spectacolul caritabil „Daruri din inimă”. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Culturală Amon, în Sala Filarmonicii Oltenia. Şi-au dat concursul grupul „Generaţia Folk” – 20 de tineri pe cât de inimoşi pe atât de talentaţi – precum şi doi artişti consacraţi ai muzicii româneşti – Mădălina Amon şi George Nicolaescu.

Pe scena Filarmonicii au urcat, rând pe rând, tineri tallentatţ precum: Evelyne Curelea, Evelin Dondoe, Iani Anoiu, Simona Firu, Alexia Ilie, Alina Amon şi Mihaela Patran. A urmat recitalul doamnei folk-ului oltean, Mădălina Amon, care a cântat alături de violonistul Mircea Suchici.

Pentru cei 300 de bătrâni de la Centrul pentru Persoane Vârstnice a cântat, în finalul spectacolului, George Nicolaescu. Piese foarte cunoscute de la Cenaclul „Flacăra” precum „Eternitate” sau „Ordinea de zi” au ridicat sala în picioare şi i-au adus artistului minute în şir de aplauze. Cu modestia-i cunoscută, George Nicolaescu a spus că astfel de evenimente caritabile ar trebui să fie un lucru… la ordinea zilei.

Banii strânşi în urma spectacolului caritabil „Daruri din inimă” au fost donaţi Centrului pentru Persoane Vârstnice din Craiova, pentru că persoanele internate aici să aibă parte de sărbători pascale luminate şi îmbelşugate.

 

redactor: Oana Baban

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS