9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMicrobuz răsturnat, pasageri răniţi

Microbuz răsturnat, pasageri răniţi

http://www.youtube.com/watch?v=ycDbPAzwdAw

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident produs joi, pe DN 65, la intrarea în comuna doljeană Pielești, după ce şoferul unui microbuz de transport persoane a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în şanţ.
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj au precizat că, joi, în jurul orei 11.30, Florin Ferezan, de 60 de ani, din București, în timp ce conducea un microbuz pe DN65 dinspre București către Craiova, la intrarea în comuna doljeană Pielești, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum (carosabil umed), a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în şanţul de pe marginea şoselei.
Dintre cei opt pasageri aflaţi în microbuz, trei au fost transportaţi la Spitalul de Urgență Craiova, unde au primit îngrijiri medicale. Este vorba despre Teodora Ciucă, de 59 de ani, și Violeta Paraschiv, de 48 de ani, ambele din Craiova, care au fost duse la spital cu o ambulanţă şi o autospecială SMURD, dar şi de Gheorghe Ticăi, de 56 de ani, din București, care a fost transportat la aceeaşi unitate medicală cu elicopterul SMURD. Restul pasagerilor şi şoferul microbuzului au primit îngrijiri la locul accientului.
Șoferul bucureştean a susţinut în faţa polițiștilor de la Rutieră că a pierdut controlul direcţiei din cauza unei autoutilitare Dacia, al cărei şofer a frânat brusc pentru a vira pe un drum lateral. Pentru a evite impactul, şoferul microbuzului a tras brusc de volan și s-a răsturnat în şanţ.
Polițiștii l-au testat pe Florin Ferezan cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Reprezentanţii IPJ Dolj au mai precizat că bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de vătămare din culpă.
După producerea accidentului rutier şi până când poliţiştii de la Rutieră au încheiat primele cercetări, traficul în zonă a fost îngreunat, fiind dirijat de agenţi aproximativ o oră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS