21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrefectura Olt continuă controalele în pieţele şi târgurile din judeţ

Prefectura Olt continuă controalele în pieţele şi târgurile din judeţ

Verificările începute de Prefectura Olt în pieţele şi târgurile din judeţ unde au fost autorizate temporar puncte de sacrificare a mieilor au continuat şi astăzi. Potrivit unui comunicat al Prefecturii Olt, echipele de control s-au deplasat în Piaţa Agroalimentară din oraşul Balş, unde a fost autorizat un punct de sacrificare a mieilor, iar în urma verificării s-a constatat că spaţiul amenajat temporar corespunde şi îndeplineşte condiţiile sanitare veterinare de funcţionare.

A fost efectuat un control şi în târgul din localitatea Osica de Sus. Aici s-a observat că punctul de sacrificare este dotat conform normelor minime sanitare vetrinare şi a primit aviz de funcţionare pentru perioada 11-19 aprilie.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Sanitare-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Olt, în judeţ au fost amenajate temporar spaţii pentru sacrificarea mieilor în Piaţa Agroalimentară Balş, Târgul Săptămânal Caracal, Piaţa Agroalimentară Drăgăneşti-Olt, Târgul Săptămânal Osica de Sus, fostul abator Strehareţi Slatina şi Piaţa Agroalimentară Corabia. Autorizaţiile au fost emise pentru perioada 11-19 aprilie, timp în care unităţile vor funcţiona între orele 6:00 şi 17:00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS