10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMoarte suspectă în fântână

Moarte suspectă în fântână

\n

Moarte învăluită în mister într-o comună mehedinţeană. Pompierii de la ISU „Drobeta“ şi poliţiştii din localitatea Şimian au fost solicitaţi să salveze două persoane, soţ şi soţie, aflaţi într-o fântână. Salvatorii au reuşit să scoată din fântână atât bărbatul, cât şi femeia, dar, din păcate, femeia decedase. 

„Am găsit la fața locului două victime căzute într-o fântână. Din păcate, femeia, de 41 de ani, nu mai avea semne vitale, prezenta un traumatism cranio-cerebral deschis. Bărbatul a fost scos în viață, conștient. El a intrat să își salveze soția“, a declarat Aurora Grămescu, medic în cadrul SJA Mehedinți.
Bărbatul le-a spus salvatorilor că a sărit în fântână să îşi salveze soţia, care ar fi fost trasă în fântână de roata care a căzut cu putere atunci când femeia a vrut să scoată apă. „Scoateam apă să udăm în fântână și o lovi mânerul la ciutură și o trasă în jos. Eu nu o mai văzui și, când venii să văd unde este, mă uitai în jos și era acolo jos. Intrai după ea, dar era moartă“, a explicat plângând bărbatul.
Poliţiştii şi pompierii au fost rezervaţi să se pronunţe cu privire la cauzele decesului, femeia prezentând o lovitură puternică la cap, motiv pentru care la faţa locului au fost solicitaţi şi criminaliştii.
„Am fost solicitați de un cetățean despre faptul că soția sa a căzut în fântână. Imediat după apel acesta a sărit să își scoată soția. Am intervenit, i-am scos pe amândoi, dar femeia era decedată. Aceasta prezenta o lovitură la cap, motiv pentru care medicii legişti va trebui să stabilească cauzele decesului“, a declarat Ionel Năvală, căpitan în cadul ISU „Drobeta“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS