14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalJucătorii Universităţii sunt debusolaţi

Jucătorii Universităţii sunt debusolaţi

Aflat acasă, la Zarkovo (Serbia), fundaşului Milan Mitic nu-i vine să creadă situaţia în care se află. „Ştiu că a intrat astăzi (ieri – n.r.) în faliment, iar situaţia mea este la fel de neclară ca şi înainte. Nu sunt nici liber de contract, deşi mi-am depus de mult memoriul la FRF, şi nici banii nu i-am recuperat. Am muncit nouă luni gratis. E vorba de peste 30.000 de euro… Asta e România!“, a spus Milan Mititc, pentru GdS.
Nici portarul Dumitru Hotoboc nu e prea încântat. „Îmi pare nespus de rău de ce s-a întâmplat astăzi. Mă gândeam că, dacă a trecut Rapidul planul de reorganizare, puteam scăpa şi noi, dar iată că nu a fost deloc aşa. Nu ştiu ce vom face, pentru că nu ştim care e statutul nostru acum. Ar fi bine să devenim liberi, ca să putem să muncim şi noi în altă parte. Banii? Ne-am luat gândul mai de mult de la ei. E păcat că a murit această echipă, a murit practic un brand“, a spus Hotoboc, pentru GdS.
La rândul său, antrenorul Dragoş Bon este dezamăgit că toate eforturile sale, ale conducătorilor şi jucătorilor au fost în zadar. „Am primit vestea mai devreme şi sunt foarte trist acum, pentru că practic dispare Universitatea Craiova. Nu mă aşteptam să se ajungă aici, e o situaţie grea, apăsătoare, pentru noi, cei care am încercat şi am făcut tot posibilul să ţinem steagul sus. Nu ştiu ce se va întâmpla cu mine, cu jucătorii… Nu ştiu dacă ne vom recupera salariile, noi sperăm, dar cel mai mult ne doare că eforturile noastre de până acum au fost în zadar“, a punctat Dragoş Bon.

Marcel Iancu, supărat pe situaţie

Preşedintele Marcel Iancu a fost foarte vehement în privinţa factorilor care au condus la dezastrul echipei FC Universitatea Craiova, amintind toate problemele cu care s-a confruntat echipa.
„Nu trebuie să privim în momentul de faţă efectul falimentului, care din punctul meu de vedere este tragic, ci să ne aplecăm asupra cauzelor care au condus la această situaţie. Sper ca organele abilitate şi judecătorii instanţelor care vor judeca FCU să cântărească atent toate acestea şi până la urmă să dea câştig de cauză clubului nostru, echipa să fie repusă în drepturi şi despăgubită în cuantumul real de toţi cei care i-au adus prejudicii. Nu ştiu paşii pe care îi va face Adrian Mititelu şi care va fi situaţia clubului, dar eu consider că am făcut tot ce am putut ca să ajut această echipă“, a spus Marcel Iancu, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS