Acasă Local „O seară pentru tine, o şansă la viaţă pentru Simona“.

„O seară pentru tine, o şansă la viaţă pentru Simona“.

http://www.youtube.com/watch?v=XLwcxG-TpfM

Mai aveţi la dispoziţie doar câteva zile pentru a cumpăra un bilet de participare la balul caritabil „O seară pentru tine, o şansă la viaţă pentru Simona“.
Iniţiativa aparţine hotelului Meliss şi Fundaţiei Gazeta de Sud, iar banii colectaţi din vânzarea biletelor vor fi donaţi pentru intervenţia chirurgicală de refacere a traheei de care are nevoie craioveanca Simona Moanţă, de 11 ani. De-a lungul timpului, copila a suferit numeroase intervenţii chirurgicale, ultima din ele, operaţia pe cord deschis, a avut loc anul trecut. În urma numeroaselor intubări, traheea şi laringele i-au fost grav afectate, astfel încât, în acest moment, traheea are diametrul de trei ori mai mic decât dimensiunea normală pentru vârsta ei.
Împreună putem îndeplini visul acestui copil, acela de a cânta, atât instrumental, cât şi vocal.

Cei care doresc să participe la balul caritabil o pot face cumpărând un bilet de la recepţia hotelului Meliss. Pentru mai multe informaţii, puteţi suna la 0720880484 – Fundaţia Gazeta de Sud sau 0744432520 – hotel Meliss. 

A absolvit Facultatea de Ştiințe Sociale din Universitatea din Craiova, specializarea Filosofie Sociologie. Lucrează la Gazeta de Sud din 2004 în domeniul social, dar este şi realizatorul rubricii Infosocial la Radio Sud.
Exit mobile version