12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA încercat să şantajeze poliţistul din comună

A încercat să şantajeze poliţistul din comună

O femeie din comuna doljeană Perișor a fost arestată preventiv ieri, după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce primea suma de 2.500 de lei de la un agent de poliție pe care încerca să îl șantajeze.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, pe 28 martie, în urma unei sesizări primite prin 112, doi agenți de poliție din Perişor și Cioroiaşi, care se aflau în serviciul de patrulare, s-au dus la locuinţa lui Dumitru Olteanu, de 50 de ani, din comuna  Perişor. Pentru că bărbatul era violent, poliţiştii l-au încatuşat şi condus la Postul de Poliţie din Perişor, unde l-au amendat cu 500 de lei pentru tulburarea liniştii publice.
Ulterior, pe 30 martie, Aurelia Olteanu, de 52 de ani, soţia lui Dumitru, l-a sunat pe unul dintre cei doi poliţişti şi i-a cerut 2.500 de lei pentru a nu face publică o presupusă agresiune a agenţilor asupra soţului său. Poliţistul şi-a informat superiorii, iar, în urma sesizării, colegii săi de la Băileşti au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de şantaj, iar miercuri, sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti, au organizat o acţiune de prindere în flagrant.
Femeia, de 52 de ani, a fost prinsă în timp ce primea de la poliţist suma de 2.500 de lei, în bancnote care fuseseră marcate. După ce a fost audiată, Aurelia Olteanu a fost reţinută pentru 24 de ore, iar ieri a fost arestată preventiv. Mandatul de arestare preventivă a fost emis de magistraţii Judecătoriei Băileşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS