3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Posesori de mandate, în spatele gratiilor

Dolj: Posesori de mandate, în spatele gratiilor

Trei persoane pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei privative de libertate de către instanţe de judecată din judeţul Dolj au ajuns în spatele gratiilor, în urma activităţilor investigative desfăşurate de oamenii legii. Astfel, poliţiştii Secţiei 7 Politie Rurală Pleniţa l-au încarcerat pe Ion Fita, 47 ani, din comuna Vârtop, judeţul Dolj, pe numele căruia Judecătoria Băileşti a emis mandat de executare a pedepsei, având de executat 4 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de ameninţare.

De asemenea, poliţişti din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Bîrca l-au prins şi încarcerat pe Ştefan Răzvan Pădureanu, de 24 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Segarcea a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, acesta fiind condamnat la un an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj piscicol.

În municipiul Craiova, poliţiştii Secţiei 5 l-au depistat, prins şi încarcerat pe Laurenţiu Alin Dumitrescu, de 43 ani, din Craiova care a fost condamnat de Judecătoria Craiova la executarea unei pedeapse de trei ani de închisoare pentru comiterea mai multor infracţiuni de înşelătorie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS