Acasă Local A apărut un indicator rutier la intrarea dinspre Podari

A apărut un indicator rutier la intrarea dinspre Podari

După mai multe zile în care circulaţia tirurilor a fost îngreunată din cauza lucrărilor de reabilitare de pe strada Râului şi în urma incidentelor de la pasajul subteran, ieri a fost montat, la intrarea în Craiova, un indicator care îndrumă şoferii pe traseul potrivit. Acesta este valabil pentru cei care merg în direcţia Timişoara-Filiaşi şi a fost pus la intrarea în Bănie dinspre Podari, înainte de sensul giratoriu de pe bulevardul Nicolae Romanescu.
Reamintim că, duminică, un tir înmatriculat în Grecia a reuşit să ajungă în centrul Craiovei, unde a lovit limitatorul de înălţime de la intrarea în pasajul subteran. Şoferul a spus că intenţiona să meargă spre Timişoara, dar nefiind amplasat un indicator care să îl ajute să ocolească strada Râului, s-a văzut nevoit să conducă în zona centrală. 

A absolvit Facultatea de Ştiinţe Sociale din Universitatea din Craiova, specializarea Jurnalism. Crede că poveştile oamenilor sunt cele mai importante şi de aceea, împreună cu Ana Dănescu, vrea să aducă mai aproape poveştile simple cu şi despre oameni, într-o emisiune-reportaj.
Exit mobile version