16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUrmăriţi internaţionali, prinşi de poliţiştii craioveni

Urmăriţi internaţionali, prinşi de poliţiştii craioveni

\n

Poliţişti din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriţi împreună cu lucrători din cadrul Secţiilor 4 şi 6 Poliţie Craiova l-au depistat astăzi în municipiul Craiova pe Marin Catrinoiu, de 37 de ani, din localitate, persoană urmărită la nivel internaţional. Pe numele acestuia  autorităţile din Germania au emis un mandat  european de arestare pentru săvârşirea în perioada noiembrie-decembrie 2013 a mai multor infracţiuni de fraudă bancară, cu un prejudiciu de peste 24.000 de euro.
Tot astăzi a fost depistat şi Remus Ciobănoiu, de 27 de ani, din localitate, persoană urmărită la nivel naţional şi internaţional. Şi pe numele acestuia autorităţile din Austria au emis un mandat  european de arestare pentru săvârşirea unor infracţiuni de furt din bancomate, pe teritoriul acestui stat, în luna decembrie 2013.
Urmăriţii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis Ordonanţă de reţinere pentru 24 ore pe numele acestora, urmând a fi prezentaţi la Curtea de Apel Craiova în vederea demarării procedurilor de extrădare, fiind introduşi în arestul IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS