21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCrimă oribilă în Balta

Crimă oribilă în Balta

Viorel Mazăre, tatăl elevului Andrei Mazăre, omorât în urmă cu jumătate de an în faţa Liceului Halânga, şi-a ucis ieri soţia, apoi a încercat să îşi pună capăt zilelor. Crima s-a petrecut în localitatea mehedinţeană Balta. Se pare că în urma unei altercaţii între cei doi, bărbatul a înjunghiat-o pe femeie cu un cuţit, în casa în care locuiau. Când şi-a dat seama ce a făcut, a vrut să se sinucidă: a înghiţit insecticid şi a încercat să se taie la gât. Cu ultimele puteri, femeia a ieşit pe uliţă pentru a cere ajutor, dar s-a prăbuşit şi a murit. Localnicii au sunat la 112, iar echipajul de pe ambulanţă nu a mai putut decât să constate decesul femeii.
Bărbatul are şanse minime de supravieţuire, tăietura pe care şi-a făcut-o în zona gâtului fiind foarte adâncă, astfel că a pierdut mult sânge. „Este în stare foarte gravă, cu o plagă mare înjunghiată la nivelul gâtului. A înghiţit şi insecticid, a pierdut mult sânge. Şansele de supravieţuire sunt minime“, a declarat Ion Viaşu, medic la SJA Mehedinţi.
Trupul femeii a fost adus la morga Spitalului Judeţean Drobeta Turnu Severin, iar poliţia a deschis o anchetă. Dacă va supravieţui, bărbatul va fi cercetat pentru omor. Familia Bală mai avea trei copii minori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS