Auchan Craioviţa vă aşteaptă!

Autori


Fostul hipermarket real-, de pe Calea Severinului, a fost transformat în Auchan Craioviţa. Au mai fost angajate 60 de persoane, astfel că, în total, hipermarketul are 325 de salariaţi. În noul magazin se vor găsi şi produse româneşti de la furnizori locali.

Grupul Auchan inaugurează, astăzi, noul magazin din Craiova, situat pe Calea Severinului şi cunoscut publicului larg drept real-, dar care va avea denumirea de Auchan Craioviţa. Noul hipermarket păstrează, în mare parte, modul de organizare pe care l-a avut şi real-, astfel încât cei familiarizaţi cu fostul spaţiu comercial să poată găsi cu uşurinţă produsele dorite. Rearanjat şi cu rafturile schimbate, magazinul pare mai încăpător şi mai „aerisit“.

60 de noi locuri de muncă

Noul proprietar a păstrat salariaţii şi a mai angajat 60 de persoane, astfel că numărul total de angajaţi a ajuns la 325 de persoane. Numărul angajaţilor de la acest nou magazin este mai mic decât la Auchan Electroputere, unde muncesc 440 de persoane. În total, Auchan are în Craiova 765 de persoane. Directorul regional pe regiunea vest al Auchan, Gáspár Bíró, a precizat că au fost menţinute salariile pe care le aveau angajaţii preluaţi de companie, după tranzacţia cu Grupul Metro, de la care au fost achiziţionate magazinele real-.

Auchan a preluat anul trecut 20 de magazine real-, din ţară, iar tranzacţia a cuprins şi hipermarketul din Craiova. Auchan Craioviţa este al şaptelea magazin rebranduit de Auchan în 2014 şi este al doilea hipermarket din acest lanţ existent în Craiova, după cel din incinta Electroputere Mall, deschis în urmă cu doi ani.

Auchan va colabora cu producătorii locali

Auchan Craiovița a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete de fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, dar şi de legume şi fructe, pescărie, „graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale real-, în aceste domenii“, au spus reprezentanţii companiei. Printre producătorii locali care vor aproviziona noul hipermarket se numără „Sere Popescu, persoană fizică Selaru Cătălin, Caprilact, vinurile de Segarcea şi mulţi alţii. Obiectivul nostru este să găsim şi mai mulţi furnizori locali cu care să lucrăm, iar aceştia pot să devină regionali, pe tot ceea ce înseamnă comerţ, dar mai ales pe tot ce există producţie sau agricultură în Dolj“, a declarat Tiberiu Dăneţiu, directorul de marketing al Auchan România. Auchan a păstrat din furnizorii care livrau pentru real-, dar lista a fost completată de firmele care aprovizionează şi magazinele Auchan, astfel încât în noua locaţie se pot găsi şi produse care erau şi la vechiul magazin.


Produse diverse, preţuri promoţionale

Produsele din noul hipermarket sunt expuse pe o suprafaţă de 7.000 mp, clienţii putând găsi aici o gamă de 50.000 de produse. Noul hipermarket a introdus produsele proprii, inclusiv cele care se fac direct în magazin. „Auchan Craioviţa a dezvoltat partea de produse proaspete, cum ar fi cele de brutărie. Vom face aici, de exemplu, lipia oltenească, pe care o cunoaşteţi cu toţii“, a spus Simona Marmea, directoarea hipermarketului Auchan Craioviţa. În domeniul nealimentar, s-au extins raioanele destinate copiilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, dar și cele destinate întreținerii casei. La capătul fiecărui raion există câteva produse aflate la preţuri promoţionale.

Galeria Comercială rămâne aceeaşi

În incinta centrului comercial au rămas aceleaşi magazine care compun galeria comercială a noului Auchan Craioviţa, inclusiv Cinema 3D Colours, informează oficialii companiei. „Deocamdată, chiriaşii rămân aceiaşi. Nu a plecat nici măcar un chiriaş din galerie“, a spus Simona Marmea, directoarea hipermarketului. Magazinul rebranduit şi cu produsele noi aşezate în rafturi se deschide astăzi dimineaţă, iar accesul cumpărătorilor se face de la ora 10.00.

Transport gratuit pentru cei care merg la magazinele Auchan

Auchan a introdus transportul gratuit pentru clienții din întregul oraș. Microbuzele fac legătura între Auchan Craiovița, Auchan Electroputere și retur, din 30 în 30 de minute, zilnic între 9.00 şi 20.00, pe trei trase: nord, centru și sud, mai exact, prin George Enescu, Brazda lui Novac, Gară sau pe la Şcoala 12 „Decebal“, apoi pe Calea Bucureşti şi până la Electro; respectiv pe la Agronomie, Spitalul nr. 1, Spitalul Militar, Piaţa din Valea Roşie şi retur. Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 13 martie 2014

Actualitate

» Studenţi şi angajatori faţă în faţă
» Au devastat spaţiul de picnic amenajat de primărie
» Nu şi-au ridicat mierea de la UE
» Se distribuie laptele praf gratuit
» Cereri pentru subvenţii
» Tichete-cadou pentru săraci
» Profesorii intră în febra disponibilizărilor
» 229 de tone de carne, retrase de la comercializare
» Un cer pentru Europa
» Zilele Brâncuşi, la Craiova
» „Povestea ta este povestea cartierului tău“
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Gorj: Restricţii de circulaţie pe Defileul Jiului începând de săptămâna viitoare
» Bancul zilei
» Cetăţeni români, candidaţi la alegerile municipale din sud-estul Franţei
» Olt: Nereguli mici găsite de Protecţia Consumatorilor în unităţile care comercializează carne
» Băsescu: CSM este mult mai îndreptăţit să facă o sesizare la CCR privind un conflict între puterea judecătorească şi Parlament
» România va primi de la UE cel puţin 61 de milioane de euro pentru securizarea frontierelor
» Italia şi Spania reduc taxele pe muncă şi pe profit, pentru a stimula creşterea economică
» Barack Obama va face o vizită la Chişinău până la încheierea mandatului

Local

» Auchan Craioviţa vă aşteaptă!
» Concert simfonic olandezo-oltenesc
» Oamenii cavourilor din Drobeta Turnu Severin
» Şcoala cu zero promovaţi la simulare – eşec anunţat
» Craiova văzută prin ochii unui student străin
» Licitaţia „Autobuzul“, anulată la CNSC
» Crimă oribilă în Balta
» Pieleştiul stă bine la cultură
» Acuzaţi de proxenetism în Italia, prinşi în Craiova
» Grădinile, comuna cu oameni harnici
» Veniți de luați lumină legal!
» Mehedinţi: Părinţi şi tutori care au interzis copiilor accesul la şcoală, cercetaţi penal

Gorj

» Bucurescu şi Râmescu, reţinuţi de procurori
» DGASPC Gorj dă 1,8 milioane de lei pentru hrana asistaţilor

Sport

» PSG şi Barca, în sferturile Ligii Campionilor
» Victorie importantă pentru play-off
» „Nu contează dacă mai fac sport, important este că nu am murit“
» Liga a IV-a Dolj
» CN de juniori, seria 5
» Şerban şi Remeş, la FCU
» Geolgău: Discutăm cu antrenori liberi de contract
» Balaci n-ar spune nu CSU
» Fotbal – Adrovic a plecat de la Pandurii
» Sport la TV
» Luţă: Jucătorii trebuie să se bucure de fotbal

Bani & Afaceri

» Raportul Stolojan privind “Programul UE din domeniul raportării financiare şi al auditului 2014-2020”, adoptat de plenul PE
» Traian Băsescu a promulgat legea certificatelor verzi

Magazin

» Horoscop
» Stres benefic
» Gândire feminină, acţiune masculină

Top