17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAuchan Craioviţa vă aşteaptă!

Auchan Craioviţa vă aşteaptă!

http://www.youtube.com/watch?v=Dtw-RAzmiLs

\n

Fostul hipermarket real-, de pe Calea Severinului, a fost transformat în Auchan Craioviţa. Au mai fost angajate 60 de persoane, astfel că, în total, hipermarketul are 325 de salariaţi. În noul magazin se vor găsi şi produse româneşti de la furnizori locali.

Grupul Auchan inaugurează, astăzi, noul magazin din Craiova, situat pe Calea Severinului şi cunoscut publicului larg drept real-, dar care va avea denumirea de Auchan Craioviţa. Noul hipermarket păstrează, în mare parte, modul de organizare pe care l-a avut şi real-, astfel încât cei familiarizaţi cu fostul spaţiu comercial să poată găsi cu uşurinţă produsele dorite. Rearanjat şi cu rafturile schimbate, magazinul pare mai încăpător şi mai „aerisit“.

60 de noi locuri de muncă

Noul proprietar a păstrat salariaţii şi a mai angajat 60 de persoane, astfel că numărul total de angajaţi a ajuns la 325 de persoane. Numărul angajaţilor de la acest nou magazin este mai mic decât la Auchan Electroputere, unde muncesc 440 de persoane. În total, Auchan are în Craiova 765 de persoane. Directorul regional pe regiunea vest al Auchan, Gáspár Bíró, a precizat că au fost menţinute salariile pe care le aveau angajaţii preluaţi de companie, după tranzacţia cu Grupul Metro, de la care au fost achiziţionate magazinele real-.
Auchan a preluat anul trecut 20 de magazine real-, din ţară, iar tranzacţia a cuprins şi hipermarketul din Craiova. Auchan Craioviţa este al şaptelea magazin rebranduit de Auchan în 2014 şi este al doilea hipermarket din acest lanţ existent în Craiova, după cel din incinta Electroputere Mall, deschis în urmă cu doi ani.

Auchan va colabora cu producătorii locali

Auchan Craiovița a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete de fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, dar şi de legume şi fructe, pescărie, „graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale real-, în aceste domenii“, au spus reprezentanţii companiei. Printre producătorii locali care vor aproviziona noul hipermarket se numără „Sere Popescu, persoană fizică Selaru Cătălin, Caprilact, vinurile de Segarcea şi mulţi alţii. Obiectivul nostru este să găsim şi mai mulţi furnizori locali cu care să lucrăm, iar aceştia pot să devină regionali, pe tot ceea ce înseamnă comerţ, dar mai ales pe tot ce există producţie sau agricultură în Dolj“, a declarat Tiberiu Dăneţiu, directorul de marketing al Auchan România. Auchan a păstrat din furnizorii care livrau pentru real-, dar lista a fost completată de firmele care aprovizionează şi magazinele Auchan, astfel încât în noua locaţie se pot găsi şi produse care erau şi la vechiul magazin.

Produse diverse, preţuri promoţionale

Produsele din noul hipermarket sunt expuse pe o suprafaţă de 7.000 mp, clienţii putând găsi aici o gamă de 50.000 de produse. Noul hipermarket a introdus produsele proprii, inclusiv cele care se fac direct în magazin. „Auchan Craioviţa a dezvoltat partea de produse proaspete, cum ar fi cele de brutărie. Vom face aici, de exemplu, lipia oltenească, pe care o cunoaşteţi cu toţii“, a spus Simona Marmea, directoarea hipermarketului Auchan Craioviţa. În domeniul nealimentar, s-au extins raioanele destinate copiilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, dar și cele destinate întreținerii casei. La capătul fiecărui raion există câteva produse aflate la preţuri promoţionale.

Galeria Comercială rămâne aceeaşi

În incinta centrului comercial au rămas aceleaşi magazine care compun galeria comercială a noului Auchan Craioviţa, inclusiv Cinema 3D Colours, informează oficialii companiei. „Deocamdată, chiriaşii rămân aceiaşi. Nu a plecat nici măcar un chiriaş din galerie“, a spus Simona Marmea, directoarea hipermarketului. Magazinul rebranduit şi cu produsele noi aşezate în rafturi se deschide astăzi dimineaţă, iar accesul cumpărătorilor se face de la ora 10.00.

Transport gratuit pentru cei care merg la magazinele Auchan

Auchan a introdus transportul gratuit pentru clienții din întregul oraș. Microbuzele fac legătura între Auchan Craiovița, Auchan Electroputere și retur, din 30 în 30 de minute, zilnic între 9.00 şi 20.00, pe trei trase: nord, centru și sud, mai exact, prin George Enescu, Brazda lui Novac, Gară sau pe la Şcoala 12 „Decebal“, apoi pe Calea Bucureşti şi până la Electro; respectiv pe la Agronomie, Spitalul nr. 1, Spitalul Militar, Piaţa din Valea Roşie şi retur. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS