13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAnchetă la Clubul Pandurii

Anchetă la Clubul Pandurii

Clubul Pandurii nu a reușit să recupereze mașinile folosite de sindicaliștii din cadrul Federației Naționale Mine Energie. Clubul finanţat în proporţie de 70% de Complexul Energetic Oltenia a anunţat că a încercat să inventarieze cele 42 de maşini aflate în parcul auto al echipei, însă a găsit garajul gol. O parte a autovehiculelor au fost oferite unor lideri de sindicat, pe vremea când clubul era condus de Marin Condescu.
Acesta a pus stăpânire pe o mașină de teren în valoare de zeci de mii de euro. Laurențiu Ciurel, managerul Complexului Energetic Oltenia, a anunţat că a sesizat și poliția în legătură cu autovehiculele clubului care sunt folosite de persoane care nu au nici o legătură cu echipa, dar că nu au putut fi recuperate nici în acest fel. Din gestiunea Clubului ar lipsi un microbuz, un autoturism de teren şi cinci maşini Logan.
Asociaţii Clubului Pandurii se vor reuni astăzi în şedinţa AGA. Va fi pusă în discuţie şi primirea omului de afaceri Nicolae Sarcină în AGA. Acesta a depus o cerere în acest sens, însă nu toţi membrii AGA văd cu ochi buni venirea lui Sarcină la Club, mai ales că acesta a depus la OSIM o solicitare de a înregistra marca Pandurii. În ceea ce îl priveşte pe actualul preşedinte al Clubului Pandurii, Eugen Pârvulescu, acesta a declarat că nu va pleca la Steaua şi că îşi va continua munca la Pandurii. Pârvulescu a precizat că, în ciuda speculaţiilor din presa centrală, nu a fost contactat de vreun oficial de la Clubul Steaua, care să îi propună vreun post la echipa bucureşteană. Actualul manager de la Steaua, Mihai Stoica, a ajuns după gratii, fiind condamnat în dosarul transferurilor.
Eugen Măruţă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS