17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPoliţiştii au oferit flori şi mărţişoare de 1 Martie

Poliţiştii au oferit flori şi mărţişoare de 1 Martie

\n

Poliţiştii craioveni au continuat tradiţia de 1 Martie şi au surprins şi în acest an şoferiţele, oferindu-le un mărţişor în loc de amendă. Poliţiştii celor două Birouri Rutiere – Drumuri Naţionale şi Europene şi Biroul Rutier Craiova – împreună cu reprezentanţii unei firme de asigurări auto au desfăşurat ieri o acţiune pe principalele artere din municipiul Craiova, activitate în cadrul căreia au fost vizate şi urmărite în trafic conducătoarele auto, care au primit un mărţişor de la poliţiştii care le-au oprit în trafic.

O acţiune asemănătoare a fost organizată şi în judeţul Gorj, unde poliţiştii au oferit peste 2.000 de flori şi mărţişoare. Poliţiştii de la Rutieră au fost prezenţi în trafic, „sancţionând” şoferiţele cu flori şi mărţişoare. Un alt grup-ţintă a fost cel al femeilor vârstnice, la nivelul judeţului Gorj existând 624 de doamne cu vârsta de peste 90 de ani. Peste 150 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, subunităţilor de poliţie şi posturilor de poliţie comunale s-au deplasat la domiciliile acestor persoane pentru a le oferi un simbol al primăverii însoţit de urări de sănătate.

De asemenea, poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii s-au deplasat la Clubul persoanelor de vârsta a III-a Târgu Jiu, la Centrul Maternal, Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Suseni, precum şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, pentru a aduce un strop de primăvară în sufletele doamnelor şi domnişoarelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS