Acasă Local Bătrână înşelată cu 6.000 de lei, prin metoda „Accidentul“

Bătrână înşelată cu 6.000 de lei, prin metoda „Accidentul“

O bătrână de 78 de ani, din Târgu Jiu, a fost înşelată de un fals avocat cu suma de 6.000 de lei. Femeia a fost contactată telefonic vineri de o persoană care nu s-a recomandat, spunându-i că fiul său a fost implicat
într-un accident de circulaţie cu două victime, pe trecerea de pietoni. Ulterior, persoana respectivă s-a recomandat ca fiind avocat şi a anunţat-o că s-a înţeles cu victimele presupusului accident rutier să nu mai depună plângere şi să nu fie mediatizat evenimentul, în schimbul sumei de 10.000 de lei. Femeia de 78 de ani s-a deplasat la o unitate bancară, unde a depus într-un cont indicat de apelant suma de 6.000 de lei. Ulterior, constatând că a fost înşelată, persoana în cauză s-a prezentat la sediul Poliţiei Târgu Jiu, unde a depus plângere. Potrivit poliţiei, cercetările continuă în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului, fiind constituit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version