10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA făcut prăpăd cu maşina

A făcut prăpăd cu maşina

\n

Un accident spectaculos, soldat din fericire numai cu pagube materiale, a fost produs sâmbătă seară, în jurul orei 22.00, pe strada Constantin Brâncuşi din municipiul Craiova de către un şofer care şi-a abandonat maşina şi a fugit. Potrivit poliţiştilor doljeni, şoferul unui Mercedes cu numărul de înmatriculare DJ-33-FAN, care circula cu viteză pe strada Constantin Brâncuşi, a pierdut controlul direcţiei, a lovit un autoturism Opel parcat, pe care l-a proiectat într-un gard, după care a lovit şi rupt un stâlp de beton al reţelei de energie electrică. Imediat după producerea accidentului, şoferul Mercedesului şi-a abandonat maşina avariată şi a fugit. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliție al Judeţului (IPJ) Dolj au precizat că un echipaj de poliţişti de la Rutieră a fost trimis la locul accidentului şi au dispus transportarea Mercedesului la Biroul Rutier Craiova, dar şi închiderea circulaţiei (de la intersecţia cu bulevardul Nicolae Titulescu şi până la intersecţia cu strada Șerban Vodă) până când stâlpul de beton a fost ridicat de pe stradă.
Poliţiştii mai spun că, potrivit legii, şoferul care a provocat accidentul are la dispoziţie 24 de ore ca să se prezinte la sediul Biroului Rutier Craiova pentru a declara cum a provocat accidentul de circulaţie şi să-şi ridice maşina avariată. Până ieri după-amiază, şoferul nu trecuse însă pragul poliţiştilor de la Rutieră. Opelul făcut praf de Mercedesul scăpat de sub control aparţine Corinei Dinu, de 37 de ani, din Craiova.
Două accidente asemănătoare au fost înregistrate în municipiul Craiova în ultimii ani, iar şoferii vinovaţi nu au fost identificaţi nici până acum. Astfel, în august 2011, un autovehicul de teren de culoare neagră a reuşit să pună la pământ trei stâlpi de pe strada Iancu Jianu din municipiu. Poliţiştii au stabilit atunci că autoturismul a lovit un stâlp de lemn al reţelei de distribuţie a energiei electrice şi l-a rupt, iar în cădere stâlpul a tras după el doi stâlpi din beton.
În decembrie 2011, pe Calea Severinului, şoferul unui autoturism Opel Astra înmatriculat în Marea Britanie a pierdut controlul direcţiei, a intrat pe trotuar, a rupt un copac şi a avariat trei maşini parcate: un Opel Astra, o Dacie Logan şi un autoturism Honda. În primul caz, şoferul a fugit cu tot cu maşină şi nu a fost identificat nici până acum, iar şoferul „englezoaicei“ şi-a abandonat maşina şi a fugit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS