21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Pieton accidentat mortal pe Centura de Nord - UPDATE

Craiova: Pieton accidentat mortal pe Centura de Nord – UPDATE

UPDATE (21:22) Pietonul accidentat în această seară pe Centura de Nord a Craiovei a decedat. După primele cercetări efectuate, poliţiştii craioveni au stabilit că bărbatul, identificat drept Benon Iordache, de 62 de ani, din municipiu, traversa neregulamentar Centura de Nord în momentul în care a fost lovit de un autoturism marca Land Rover condus de Mircea Stroe, de 50 de ani din Craiova. Stroe este patronul Hotelului Helin din municipiu.

Echipajul medical care a intervenit şi a efectuat manevre de resuscitare nu i-a mai putut salva viaţa bărbatului, acesta decedând la scurt timp după producerea accidentului.


(20:58) O persoană a fost rănită grav în urma unui accident produs în urmă cu puţin timp pe Centura de Nord a municipiului Craiova. Potrivit primelor informaţii furnizate de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, un pieton a suferit răni grave după ce a fost lovit de un autoturism, echipajul de ambulanţă ajuns la faţa locului intervenind pentru a-i acorda primul ajutor. Vom reveni cu amănunte.


 Editor: Oana Olaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS