Acasă Local „I like the museum“, la Muzeul Olteniei Craiova

„I like the museum“, la Muzeul Olteniei Craiova

Muzeul Olteniei – Secţia Ştiinţele Naturii organizează, pentru prima oară într-o instituţie muzeală din judeţul Dolj, proiectul de voluntariat „I like the museum“, conceput exclusiv pentru elevii de liceu.
Muzeul Olteniei îşi propune ca prin acest program inedit de voluntariat să ofere adolescenţilor posibilitatea de a interacţiona în maniere interesante cu publicul muzeal, să participe, în mod direct, la promovarea de evenimente, activităţi specifice şi programe organizate de specialiştii Muzeului Olteniei, contribuind cu propriile idei şi soluţii.
Stagiul de voluntariat se va desfăşura pe durata a cinci luni, începând din martie, însemnând şi participarea lunară la întâlniri, sesiuni de formare.
De asemenea, voluntarii vor beneficia de zece bilete gratuite pe întreaga perioadă a stagiului de voluntariat la intrarea în Muzeul Olteniei Craiova, în expoziţiile temporare şi permanente, precum şi la evenimentele organizate de Muzeul Olteniei (vernisaje de expoziţii, ghidaje tematice, ateliere, conferinţe etc.).
Voluntarii vor fi aleşi în urma unui proces de recrutare şi selecţie a adolescenţilor care îşi depun CV-urile până pe 23 februarie, la adresele lilagima@yahoo.com, muzeulolteniei@yahoo.com.

Lucrează în presa scrisă din 2002, dar în facultate a cochetat şi cu televiziunea și radioul. Consideră că munca în televiziune este un proces de perfecţionare atât profesională, cât şi a personalităţii.
Exit mobile version