17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA murit la coadă, la taxe şi impozite

A murit la coadă, la taxe şi impozite

\n

Un craiovean, de 64 de ani, care s-a dus ieri-dimineaţă să-şi plătească impozitele, și-a găsit sfârșitul la coadă, în sediul Direcției Taxe și Impozite din Piața Centrală din Craiova.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, ieri-dimineaţă, în jurul orei 10.30, o ambulanţă a fost solicitată la sediul Direcţiei Taxe şi Impozite din Piaţa Centrală, pentru a acorda primul ajutor unui bărbat căruia i se făcuse rău în timp ce aştepta la coadă.
Medicii care au ajuns la adresa indicată l-au găsit pe bărbat în stop cardio-respirator şi au încercat să-l resusciteze timp de aproape o jumătate de oră, însă nu au reuşit să-i salveze viaţa, acesta decedând cel mai probabil în urma unui infarct. La Direcţia Taxe şi Impozite a fost trimis şi un echipaj de poliţişti, care au stabilit că bărbatul decedat este Sergiu Fizădeanu, de 64 de ani, un pensionar craiovean cunoscut cu afecţiuni medicale. Corpul neînsufleţit a fost transportat la morgă, pentru ca medicii legişti să stabilească cu exactitate cauza decesului.
Oamenii legii au mai stabilit că, încă de când a ajuns la Taxe şi Impozite, Sergiu Fizădeanu nu se simţea bine. A fost ajutat de câteva persoane să urce scările, iar după câteva minute a căzut din picioare. Toate persoanele care se aflau în sediul Direcţiei Taxe şi Impozite au fost evacuate aproximativ o oră, cât medicii au încercat să-l resusciteze pe bărbat şi până când corpul neînsufleţit al acestuia a fost ridicat şi transportat la morgă.
Tot ieri, însă în Braşov, un bărbat de 60 de ani a murit în timp ce stătea la rând, la ghişeul de informaţii din incinta Casei de Pensii. Şi în acest caz a fost solicitată o ambulanţă, iar medicii au încercat să-l resusciteze pe pensionar aproximativ o jumătate de oră, însă fără succes.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS