11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Ghicitoare prinse cu ajutorul camerelor de filmat

Vâlcea: Ghicitoare prinse cu ajutorul camerelor de filmat

\n

Operatorul-dispecer de serviciu al Sistemului de Supraveghere al Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, prin intermediul camerei video rotative amplasate în faţa Complexului Comercial Nord, procedând la monitorizarea periodică a zonei a constatat că trei persoane de sex feminin, de etnie romă, au acostat un bărbat în scopul de a-i ”ghici în palmă”. Una dintre acestea, mai în vârstă a început să vorbească cu cel acostat, în timp ce colegele sale supravegheau atente vecinătăţile.
A fost anunţat de îndată un echipaj mobil al Poliţiei Locale, care s-a deplasat la faţa locului şi i-a reţinut pe toţi cei implicaţi. Din verificările efectuate a rezultat că cele trei ”ghicitoare” sunt J. Letiţia, de 41 de ani, A. Luminiţa, de 43 de ani, ambele domiciliate în Râmnicu Vâlcea, şi M. Epifania, de 58 de ani, domiciliată în com. Bujoreni, sat Olteni. Cel care nu mai apucat să îşi afle viitorul din liniile palmei a fost identificat ca fiind P. Marian Dorinel, în vârstă de 20 de ani, domiciliat în com. Dobroteasa, jud. Olt.
A fost luată măsura sancţionării contravenţionale pentru constituirea unui grup în scopul de a săvârşi acţiuni ilicite, contrare ordinii şi liniştii publice şi normelor de convieţuire socială.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS