21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Metale preţioase confiscate de poliţişti

Olt: Metale preţioase confiscate de poliţişti

Aproximativ 52 kg de obiecte, ce par a fi din argint, au fost ridicate de poliţiştii olteni, în urma efectuării controlului bagajelor a două persoane.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, cu sprijinul celor de la S.A.S, au efectuat astăzi control corporal şi al bagajelor aparţinând pasagerilor unui microbuz, proprietatea unei societăţi comerciale din Sibiu, parcat în incinta unei staţii PECO, din municipiul Slatina.
În urma efectuării controlului, în bagajele aparţinând lui B. Mariana şi B. Maria, ambele din oraşul Drăgăneşti – Olt, judeţul Olt, au fost descoperite mai multe obiecte din material alb, ce pare a fi argint, pentru care nu deţineau documente legale.
Din primele cercetări, s-a stabilit că obiectele proveneau de la soţul lui B. Mariana, B. Alin, care se află în Germania.
Obiectele, constând în veselă, sfeşnice, coroane, oglinzi, scrumiere, cutii, în cantitate de aproximativ 52 kg, au fost transportate la sediul SCCO Olt, unde au fost inventariate şi ridicate în vederea confiscării.
Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a lui B. Mariana, cu amendă în valoare de 5000 de lei, pentru desfăşurarea fără autorizaţie a operaţiunilor cu metale preţioase şi pietre preţioase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS