Acasă Local Gorj Gorj: Meciul caritabil pentru salvarea vieţii elevului Mihnea Vâlceanu a fost un...

Gorj: Meciul caritabil pentru salvarea vieţii elevului Mihnea Vâlceanu a fost un succes

Sala Sporturilor din Târgu Jiu a fost plină de sute de elevi din unități școlare din municipiu și chiar veniți din alte localități să fie alături de elevul Mihnea Vâlceanu, rămas imobilizat la pat în urma unui accident pe pârtie. Elevii de la Colegiile „Tudor Vladimirescu“ şi „Ecaterina Teodoriu“ din Târgu Jiu au organizat un meci demonstrativ de baschet. Au fost cumpărate sute de bilete, iar banii rezultaţi din încasări au fost donaţi familiei lui Mihnea Vâlceanu, care are nevoie de operaţie în străinătate, în încercarea de a merge din nou. Mihnea a putut asculta și vedea tot evenimentul de pe patul Spitalului „Bagdasar Arseni“ din Bucureşti. „Este incredibil să vezi atâta lume că se gândește și îți dorește binele! Cu asemenea oameni în jurul meu, nimic nu este imposibil! Nu am cuvinte să le mulțumesc. A fost un moment extrem de emoționant, nu am cuvinte să descriu tot ce am simțit. Colegilor mei din <<Ecaterina>>, colegilor de la CNTV, celor care au venit din alte școli, tuturor le mulțumesc din suflet. Acțiunile și gândurile lor îmi dau puterea să lupt. Am încredere că va fi bine și că voi veni acasă!“, a spus Mihnea Vâlceanu. Vineri, la restaurantul Rebecca din Târgu Jiu va avea loc şi un bal caritabil, la care sunt invitaţi politicieni şi oameni de afaceri. Sumele strânse vor fi, de asemenea, donate lui Mihnea Vâlceanu.
În urma vânzării biletelor și a donațiilor primite, s-a strâns suma de aproximativ 40.000 de lei, bani care vor intra în conturile familiei Vîlceanu.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version