21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalLovită pe trecerea de pietoni

Lovită pe trecerea de pietoni

http://www.youtube.com/watch?v=UmFUkdxsMb8

\n

O studentă de la Facultatea de Inginerie Electrică a fost rănită grav, ieri, în jurul prânzului, după ce a fost lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni, sub privirea părinţilor săi.
Potrivit poliţiştilor din cadrul IPJ Dolj, Mădălina Dumitru, de 20 de ani, din Slatina, s-a angajat în traversarea bulevardului Decebal şi a fost lovită în plin de un Mercedes condus de Elena Stanciu, de 40 de ani, din Piteşti, judeţul Argeş.
În urma impactului, fata a fost rănită grav şi transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova cu o ambulanţă SMURD, unde a primit primele îngrijiri medicale. Martorii au precizat pentru GdS că accidentul s-a produs sub privirea părinţilor fetei, care o aduseseră la facultate cu maşina. Tatăl studentei a oprit maşina pe partea dreaptă, peste drum de Facultatea de Inginerie Electrică, iar, când Mădălina a încercat să traverseze bulevardul pe trecerea de pietoni, a fost lovită în plin de Mercedesul condus de femeia de 40 de ani. În urma impactului, fata a fost proiectată la o distanţă de aproximativ zece metri faţă de trecerea de pietoni.
După primele cercetări făcute de poliţişti la locul accidentului s-a stabilit că acesta a fost produs din culpa şoferiţei, care nu i-a acordat prioritate de trecere fetei care se angajase în traversarea străzii regulamentar, pe marcajul pietonal.
Reprezentanţii IPJ Dolj au mai precizat că, în acest caz, se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS