6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident grav pe DN 67

Accident grav pe DN 67

Accident pe DN 67 între Drobeta Turnu Severin şi Târgu Jiu în această după amiază, 28 decembrie. Un biciclist nu s-a asigurat atunci când a încercat să traverseze de pe sensul său de mers spre casă şi a fost lovit în plin de un autoturism care circula regulamentar.

„Omul cu bicicleta vroia să vireze spre casă şi cred că nu s-a asigurat, a ieşit brusc de pe banda lui şi a intrat în faţa maşinii. Era foarte lovit la cap, plin de sânge, abia mai respira.”, a spus un martor.

Accidentul s-a produs şi din cauza ceţii foarte dense care nu s-a ridicat deloc astăzi din judeţul Mehedinţi. Şoferul autoturismului susţine că biciclistul i-a tăiat calea din scurt şi nu a mai avut timp să îl evite.

„Nici nu îmi imaginez cum a ajuns în faţa mea pentru că l-am văzut înainte şi mergea pe banda lui. La un moment dat a întors capul, s-a uitat, dar nu a traversat, apoi a virat brusc în faţa mea şi la-m lovit inevitabil. S-a lovit foarte tare la cap.”, a spus şoferul.

În urma impactului biciclistul a suferit o lovitură puternică la cap, intrând în comă profundă la scurt timp după producerea accidentului.

Victima a fost transportată la spitalul judeţean din Drobeta Turnu Severin, iar şoferul se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală gravă, iar dacă victima va deceda, pentru ucidere din culpă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS