12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Prinşi la furat

Craiova: Prinşi la furat

Trei craioveni sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat după ce, în cursul zilei de luni, 23 decembrie, au fost prinși furând dintr-un magazin şi un hypermarket.

Astfel, luni seara, în jurul orei 23, o patrulă de poliţişti şi jandarmi care patrula pe strada C-tin Severeanu din Craiova, i-a prins în flagrant pe fraţii Nelu şi Florin Adâr, de 29, respectiv 24 ani, ambii din Craiova, care spărseseră o societate comercială, de unde încercau să sustragă produse alimentare şi băuturi alcoolice.

Tot luni, la ora 16.45, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi de agenţi de pază ai hypermarketului Kaufland de pe Calea București despre faptul că un bărbat a sustras mai multe bunuri din magazin. Poliţiştii care au ajuns la Kaufland l-au identificat pe bărbat în persoana lui Stelian Epure, de 41 ani, din Craiova, care încercase să plece din magazin fără să achite produse alimentare în valoare totală de 90 de lei. A fost însă observat de agenţii de pază şi dat pe mâna poliţiştilor de la Secţia. Poliţiştii din cadrul Ipj Dolj au precizat că cei trei craioveni sunt cercetaţi pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS