29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjSărbători de vis la Restaurantul Casa Ghincea

Sărbători de vis la Restaurantul Casa Ghincea

Un restaurant aparte a cărui misiune este promovarea tradiţiei româneşti şi a celei olteneşti în mod special, premiat în nenumărate rânduri la Festivalul Internaţional de la Balvanyos, Casa Ghincea este cadrul ideal pentru petrecerea evenimentelor importante din viaţa dumneavoastră. Mâncarea este preparată după reţete păstrate cu sfinţenie de generaţii întregi. Oare câţi dintre dumneavoastră ştiu, de exemplu, că restaurantul a omologat la OSIM carnea la găleată pregătită în bucătăria proprie sau că pomana porcului, cârnăciorii şi trandafirii tăiaţi la bardă, toba, lebărul, caltaboşul, muşchiuleţul sunt doar câteva din preparatele pentru care restaurantul şi-a câştigat pe viaţă clienţi fideli care revin de fiecare dată pentru a mânca româneşte? Şi desertul oferit poate satisface cele mai sofisticate gusturi, prăjiturile fiind preparate, tot după reţete proprii, chiar de gazda dumneavoastră, doamna Marie Louise Ghincea. „Brandul Ghincea“ este recunoscut la nivel naţional de peste zece ani.
Şi cum Crăciunul este pentru români o sărbătoare magică, una de familie pe care trebuie să o petrecem alături de cei dragi sufletului nostru, cu bucate alese, muzică şi voie bună, Restaurantul Casa Ghincea vă aşteaptă să petreceţi într-un cadru de poveste, unde veţi fi serviţi de un personal de excepţie şi veţi simţi echilibrul calitate-preţ. Indiferent dacă preferaţi crama, salonul rustic sau pe cel clasic, veţi primi, în schimb, o masă tradiţională, cu piftie, salată boeuf, tobă, lebăr, caltaboş, şorici, slană, ceapă roşie, telemea de capră, măsline, roşii, ruladă de brânză, apoi o gustare caldă cu sărmăluţe, cârnaţi trandafir, carne la găleată, cartofi ţărăneşti, salată de murături. Pe terasă se va prepara proţap de viţel şi miel, cu nelipsitele murături româneşti, dar şi ţuică şi vin fiert. Pe tot parcursul serii, Taraful Cosmin Streaţă şi Taraful Cornel Cojocaru vor interpreta muzică oltenească. Şi de Revelion veţi avea parte de un festin pe cinste, cu un meniu combinat, tradiţional, cu preparate internaţionale: crevete cu somon fume, tartă cu gorgonzola, camembert şi struguri, tartine cu icre negre şi de Manciuria, ruladă de caşcaval cu fructe confiate, iar lista va continua cu o îmbinare a produselor tradiţionale. Nu va lipsi nici muzica de calitate, clienţii vor petrece noaptea dintre ani alături de Taraful Cosmin Streaţă, Petrică Mâţu Stoian, Sorin Lepădatu, Livia Celea, Dana Sobaru, iar la etajul I va întreţine atmosfera sărbătoarească Taraful Vasile Tapota Lătăreţu, din Gorj.
Dacă doriţi să trăiţi magia Sărbătorilor la Casa Ghincea, grăbiţi-vă să faceţi rezervări la numărul de telefon 0769.920.410 sau la adresa: str. Madona Dudu, nr. 31.
„Casa Ghincea“ este o carte ce merită jucată până la capăt!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS