Acasă Local Împreună doar după moarte

Împreună doar după moarte

\n

Jale în localităţile Dănceu şi Izvorul Frumos din judeţul Mehedinţi. Larisa Gurgu, de 24 de ani, şi Ionel Buzatu, de 27 de ani, au fost înmormântaţi ieri, după ce vineri, în jurul prânzului, tânărul şi-a omorât iubita, apoi s-a sinucis, din cauză că Larisa voia să pună capăt relaţiei, care dura de mai bine de trei ani. Sâmbătă, trupurile neînsufleţite ale celor doi tineri au fost ridicate de la morga Spitalului Judeţean Drobeta Turnu Severin.
Rudele încearcă să înţeleagă ce a fost în mintea tânărului atunci când a furat arma de vânătoare a tatălui său şi a fugit de acasă fără să spună nimănui.
„Nu ştiu ce a fost în mintea lui. Era un băiat bun, nu ne-a făcut probleme niciodată. Se iubea cu fata de mai bine de trei ani, voia să se însoare cu ea. Din câte am înţeles, ea se despărţise de el şi el s-a supărat. Nu m-am gândit că ia puşca. Vineri, tânărul a tăiat porcul pentru Crăciun împreună cu tatăl său şi câţiva vecini.
„Am tăiat porcul împreună de dimineaţă, ne-a ajutat, a stat cu noi, era vesel. Dintr-o dată s-a supărat, s-a urcat în maşină şi dus a fost. Nu am văzut când a luat puşca, cred că o ascunsese în haină. Era un băiat foarte bun, vorbea cu toată lumea, nu a făcut necazuri niciodată. Ne pare foarte rău de amândoi că erau tineri. Se despărţeau şi gata. Nu trebuia să se ajungă la aşa ceva“, a spus un vecin.
Vineri, în jurul orei 15.00, după ce s-a certat la telefon cu fata pe care o iubea, a luat puşca tatălui său şi a mers în localitatea vecină, Izvorul Frumos, acasă la tânără. A dat buzna în casă şi a tras mai multe gloanţe. Unul a lovit-o direct în faţă pe Larisa Gurgu, care a decedat pe loc.
„Ea nu mai voia să mai fie cu el, pentru că rudele lui nu o plăceau. Familia lui era mai dezbinată şi fata şi-a dat seama. El nu a înţeles şi a omorât-o. Eram în casă. Larisa o ţinea în braţe pe nepoţica sa, când a intrat el în cameră. A întrebat-o: «Ce, fată, nu mai vrei să vorbeşti cu mine?». A scos puşca şi a tras, o dată în ea şi de mai multe ori prin casă. A vrut să tragă şi în nepotul meu, şi în ceilalţi care mai erau pe aici, dar a fugit“, a explicat o mătuşă a fetei.
Potrivit unor surse din IPJ Mehedinţi, tatăl băiatului ar fi cercetat pentru că a folosit ilegal arma de vânătoare, vineri, în momentul în care a împuşcat porcul de Crăciun şi a lăsat-o nesupravegheată. În acel moment, fiul său, de 27 de ani, a luat puşca şi a fugit cu ea în satul vecin, unde şi-a împuşcat iubita, apoi s-a sinucis.

Exit mobile version