10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljMaşina furată, descoperită în trafic

Maşina furată, descoperită în trafic

Un bolid de lux ce figurează furat din Italia de mai bine de un an a fost descoperit marţi, în trafic, pe DN 56 A, din judeţul Mehedinţi. În timp ce efectuau serviciul de control al traficului rutier în localitatea Hinova, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul IPJ Mehedinţi au identificat un autoturism al cărui conducător auto a efectuat o manevră de depăşire neregulamentară. Oamenii legii au oprit bolidul de teren şi după verificarea documentelor în baza de date a poliţiei s-a aflat că maşina a fost furată de pe teritoriul Italiei.
„Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, în timp ce efectuau serviciul de control al traficului rutier pe DN 56 A, în localitatea Hinova, au identificat un autoturism care figurează în datele noastre ca fiind furat din Italia din data de 9.08.2011. După efectuarea semnalului regulamentar de oprire, poliţiştii au procedat la legitimarea conducătorului auto, stabilind că acesta se numeşte C.P., de 35 de ani, din localitatea Unirea, judeţul Dolj“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Mehedinţi.
Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, în vederea continuării cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS