22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVadim Tudor, la audieri la Parchetul General

Vadim Tudor, la audieri la Parchetul General

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor s-a prezentat vineri la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție pentru a fi audiat într-un dosar nou privind mai multe deconturi pe care acesta le-ar fi făcut, conform Agerpres. La intrarea în sediul Parchetului, Vadim a spus că nu știe despre ce este vorba, însă a menționat că a fost citat în calitate de învinuit.
Europarlamentarul a dat de înțeles că este acuzat de fals și uz de fals sub semnătură privată și i-a acuzat pe foștii săi colaboratori că dau declarații împotriva sa pentru a obține diverse beneficii.
„Eu aud de la avocata mea, Mariana Ștefan, că un fost senator de-al meu, Eugen Mihăiescu, care e supărat și el că nu l-am făcut parlamentar european. Se bat toți pentru un post de parlamentar european, eliberat de Gigi Becali. De unde atâtea posturi, să dau la toți? Nu puteam, avea 75 de ani, acum are mai mult, nu pot să mă duc cu Institutul de Geriatrie în inima Parlamentului European”, a mai afirmat Vadim.
Acesta a precizat că nu știe despre ce fals intelectual este vorba și că în loc de „la mulți ani” de ziua sa, care a fost joi, a primit de la Parchetul General o citație de învinuit.
În legătură cu decizia de joi a Tribunalului București care i-a dat câștig de cauză în dosarul privind excluderea din funcția de conducere a PRM, Vadim a spus că era un triumf așteptat.
Corneliu Vadim Tudor va rămâne președinte al Partidului România Mare, după ce Tribunalul București a respins joi cererea de modificare a statutului partidului în urma Consiliului Extraordinar al formațiunii de la București din 15 iunie, când s-a decis demiterea întregii conduceri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS