Acasă Local Gorj Au fost prinşi spărgătorii de maşini din centrul oraşului

Au fost prinşi spărgătorii de maşini din centrul oraşului

Banda de spărgători de maşini din centrul municipiului Târgu Jiu a fost anihilată. Doi tineri au fost prinşi în flagrant la sfârşitul săptămânii trecute de o patrulă de poliţie, care trecea pe strada Liviu Rebreanu. Suspecţii încercau să sustragă din interiorul a două autoturisme radio-casetofoanele cu CD, prin forţarea uşilor. Poliţiştii i-au condus pe aceştia la sediul Poliţiei Târgu Jiu pentru cercetări, existând indicii că anterior ar mai fi comis alte asemenea fapte, cu acelaşi mod de operare. Cei doi au fost identificaţi ca fiind C.C., de 21 de  ani, din Târgu Jiu, şi P.F.B., de 20 de ani, din comuna Godineşti. Anchetatorii au stabilit faptul că în noaptea de 21 spre 22 noiembrie, au sustras două radiocasetofoane din două autoturisme, aceştia deplasându-se cu un autoturism condus de C.G.A., de 20 de ani, din comuna Godineşti, care cunoştea intenţia celor doi făptuitori.
„Pe parcursul investigaţiilor efectuate, a reieşit că, în noaptea de 18 spre 19 noiembrie, cei doi suspecţi ar fi sustras radiocasetofoanele din şapte autoturisme parcate din Târgu Jiu, fiind transportaţi cu un autoturism condus de P.S.A., de 24 de ani, însoţit de M.C., de 21 de ani, ambii din comuna Godineşti, conform unei înţelegeri prealabile între aceştia. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale i-au reţinut 24 de ore pe C.C., de 21 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, şi pe P.F.B., de 20 de ani, şi P.S.A., de 24 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt calificat. Ceilalţi doi tineri sunt cercetaţi în stare de libertate pentru complicitate la furt calificat, respectiv tăinuire. Cei trei suspecţi reţinuţi au fost prezentaţi vineri, 22 noiembrie, Judecătoriei Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă, pe numele tinerilor de 21 şi 20 ani fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, în timp ce faţă de suspectul de 24 de ani a fost dispusă măsura preventivă a obligării de a nu părăsi ţara 30 de zile“, a declarat Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version