11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA lovit un pieton şi a fugit

A lovit un pieton şi a fugit

Poliţiştii Biroului Rutier Craiova sunt în căutarea şoferului unui BMW care, ieri, în jurul orei 14.00, a lovit şi accidentat grav un tânăr ce traversa regulamentar bulevardul 1 Mai, apoi a fugit.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, cetăţeanul italian Angelo Rizo, de 20 de ani, student în Craiova, a fost lovit şi accidentat de un BMW în timp ce traversa regulamentar bulevardul 1 Mai, pe trecerea de pietoni de la intersecţia cu strada Deva. Tânărul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii au stabilit că a suferit mai multe fracturi în urma accidentului rutier. Victima a rămas internată în Clinica de Terapie Intensivă a unităţii medicale. Şoferul BMW-ului a fugit de la locul accidentului imediat după ce a lovit pietonul, la locul impactului fiind găsită una dintre oglinzile maşinii.
Potrivit martorilor, tânărul a fost lovit de un BMW de culoare albastru închis, înmatriculat în Dolj, care circula cu viteză destul de mare dinspre Parcul „Nicolae Romanescu“ către Ciupercă. Poliţiştii doljeni au precizat pentru GdS că a fost format un cerc de suspecţi şi se fac cercetări pentru identificarea şi prinderea şoferului fugar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS