13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA rupt stâlpul cu BMW-ul

A rupt stâlpul cu BMW-ul

Un craiovean de 20 de ani a fost rănit uşor în noaptea de miercuri spre joi, după ce a intrat cu BMW-ul pe care îl conducea pe strada Unirii din Craiova într-un stâlp de beton.
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au precizat că, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00.00, Daniel Dincă, de 20 de ani, din Craiova, care conducea un BMW înmatriculat în Italia pe strada Unirii, a pierdut controlul direcţiei şi a lovit un stâlp de beton al reţelei de energie electrică. În urma impactului, „italianca“ s-a făcut praf, iar stâlpul de beton s-a rupt. Şoferul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii au constatat că a scăpat uşor, suferind numai un traumatism facial. Tânărul a primit primele îngrijiri medicale şi nu a rămas internat.
În urma cercetărilor făcute de poliţiştii de la Rutieră s-a stabilit că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive cu care circula şoferul de 20 de ani. În cursul zilei de ieri, lucrătorii companiei Servicii Energetice Oltenia au schimbat stâlpul avariat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS