3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOpel proiectat în zidul unui magazin

Opel proiectat în zidul unui magazin

Două autoturisme Opel au fost avariate după ce s-au tamponat violent ieri, în jurul prânzului, la intersecţia străzilor Fraţii Buzeşti şi Mihail Kogălniceanu din centrul Craiovei, una dintre maşini fiind proiectată în peretele unui magazin în urma accidentului.
Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că Elena Ilie, de 24 de ani, din comuna doljeană Şimnicu de Sus, în timp ce conducea un Opel Astra pe strada Mihail Kogălniceanu, când a ajuns la intersecţia cu strada Fraţii Buzeşti a fost lovită de alt Opel Astra, înmatriculat în Mehedinţi şi condus de Adrian Călugăru, de 22 de ani, din comuna Vânju Mare.   
În urma impactului dintre cele două autoturisme, Opelul condus de Călugăru a fost proiectat în zidul unui magazin situat la intersecţia celor două străzi. La locul accidentului a fost trimisă o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Dolj, iar medicii i-au acordat primele îngrijiri lui Adrian Călugăru, care a fost rănit uşor.
În urma cercetărilor făcute la locul accidentului, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au stabilit că şoferiţa este responsabilă pentru producerea acestui accident, pentru că nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire“ şi nu a acordat prioritate de trecere Opelului condus de mehedinţeanul de 22 de ani.
Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat pentru GdS că şoferiţa a fost amendată cu 480 de lei şi i-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS