6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBărbat strivit sub tractor

Bărbat strivit sub tractor

Sfârşit tragic pentru un bărbat din Mehedinţi. Un bărbat, de 58 de ani, a plecat marţi după-amiază cu tractorul în pădure, unde lucra la exploatarea lemnului. La un moment dat, neavând lumină suficientă, cel mai probabil a pierdut controlul asupra tractorului, lemnele au făcut balans şi tractorul s-a răsturnat. Accidentul s-a petrecut în localitatea Scânteieşti, într-o zonă greu accesibilă. Pompierii, medicii şi cei de la Descarcerare au fost nevoiţi să intervină pe jos, după ce au mers mai bine de patru kilometri ca să ajungă la victimă. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru victimă. Bărbatul şi-a pierdut viaţa sub greutatea tractorului plin cu lemne, care s-a răsturnat cu roţile în sus.
„Detaşamentul de Pompieri «Drobeta Turnu Severin» a intervenit, cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD, în localitatea Scânteieşti, comuna Izvorul Bârzii, pentru descarcerarea unui bărbat surprins sub un tractor răsturnat. Evenimentul s-a produs pe un drum forestier, unde victima efectua lucrări de exploatare a lemnului. Bărbatul a fost scos de pompieri, însă, din nefericire, acesta a fost declarat decedat de echipajul SAJ Mehedinţi“, a declarat Ramona Nistor, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinţi.
O echipă de la Medicina Legală l-a transportat la morga Spitalului din Drobeta Turnu Severin pentru efectuarea necropsiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS