10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalȘoferul ucigaş, arestat la recurs

Șoferul ucigaş, arestat la recurs

Autorul accidentului mortal produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în comuna Bratovoiești, judeţul Dolj, a ajuns din nou după gratii, însă de data aceasta pentru o perioadă mai lungă, de 29 de zile. Badea Cristian, de 28 de ani, din Craiova, este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a provocat un accident mortal. După cum au stabilit poliţiştii doljeni, tânărul, care conducea o autoutilitară Fiat Ducato, l-a lovit cu maşina pe Aurel Ion, de 37 de ani, din Bratovoieşti, în timp ce acesta mergea pe partea dreaptă a drumului, în localitate.

A fugit de la locul accidentului

După accident, tânărul craiovean şi-a abandonat maşina şi victima şi a fugit, însă a fost prins de poliţişti în cursul zilei de duminică şi dus în arestul IPJ Dolj. O zi mai târziu, procurorii au hotărât să-l prezinte pe Badea la instanţa de judecată cu propunere de arestare preventivă, însă magistraţii de la Judecătoria Craiova au hotărât să respingă propunerea procurorilor şi au dispus ca tânărul să fie eliberat din arest şi cercetat în continuare în libertate pentru faptele comise. Nemulţumiţi de felul cum au „cântărit“ judecătorii probele din acest caz, procurorii au făcut recurs, care a fost admis joi de Tribunalul Dolj. Instanţa a hotărât să emită un mandat de arestare pe o perioadă de 29 de zile pe numele suspectului, acesta urmând să fie cercetat pentru faptele comise în stare de arest preventiv.
Reprezentanții IPJ Dolj au declarat că, după emiterea mandatului, în cursul serii de joi, craioveanul a fost ridicat și dus în arestul IPJ Dolj.
Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS