13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMagazinul cu bătaie

Magazinul cu bătaie

http://www.youtube.com/watch?v=PcpyoI6HOh8

Un cititor GdS a trimis pe adresa de e-mail [email protected] un film care a surprins, sâmbătă, în jurul prânzului, o altercaţie produsă pe bulevardul Carol I din Craiova, „protagoniştii“ fiind un bărbat care încerca să schimbe un acumulator auto şi angajaţii unui magazin de piese auto aparţinând SC ANI AUTO SPORT SRL.
Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din apropierea locului incidentului se observă că un bărbat se ceartă cu angajaţii magazinului, apoi îşi pierde cumpătul, ia ceva din portiera maşinii şi se duce către bărbaţii cu care se certa. Aceştia din urmă nu au fost deloc impresionaţi şi l-au luat la bătaie pe clientul nemulţumit, care a ieşit destul de „şifonat“ după ce a primit mai multe lovituri de pumni şi picioare. Bătaia a continuat în mijlocul bulevardului, apoi clientul a fost luat pe sus şi dus în magazin.
Întrebaţi despre acest incident, atât poliţiştii, cât şi reprezentanţii magazinului care comercializează acumulatori au „scăldat-o“, susţinând că a fost vorba de o simplă altercaţie.
Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că, sâmbătă, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 că pe bulevardul Carol I, la un magazin care comercializează acumulatori auto, a avut loc o altercaţie. Cel care a sunat la 112 nu a fost însă bărbatul bătut, ci… patronul magazinului, care s-a plâns că a fost ameninţat de un client. Poliţiştii care s-au dus la faţa locului au stabilit că cel care fusese bătut era un bărbat care venise la magazin ca să schimbe un acumulator aflat în garanţie. Pentru că a fost trimis la plimbare de angajaţii magazinului, bărbatul s-a certat cu ei, după care a pus mâna pe o cheie pe care o avea în buzunarul portierei maşinii şi s-a dus spre unul dintre ei, moment în care a fost luat la bătaie. Reprezentanţii IPJ Dolj au mai precizat că imaginile care au fost trimise GdS au fost vizionate şi de poliţişti, însă clientul snopit în bătaie nu a putut fi identificat. Mai mult, nici patronul magazinului şi nici cel bătut nu au depus o plângere privind ori comiterea infracţiunii de ameninţare, ori de lovire, aceste două fapte putând face obiectul unor cercetări numai după ce victima face o plângere.
La rândul lor, reprezentanţii magazinului cu pricina au explicat că a fost vorba de o altercaţie. Bărbatul a vrut să-l lovească pe patron cu o cheie reglabilă, iar când a venit poliţia, acesta… plecase. Bătut bine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS