12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA omorât un bărbat din Bratovoieşti şi a fugit

A omorât un bărbat din Bratovoieşti şi a fugit

Poliţiştii doljeni caută şoferul unei autoutilitare care, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a omorât un bărbat ce mergea pe marginea Drumului Naţional 55, în comuna Bratovoieşti, după care a fugit.
Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.00, Aurel Ion, de 37 de ani, din localitate, în timp ce mergea pe partea dreaptă a drumului, a fost accidentat mortal de o autoutilitară al cărei conducător a fugit de la locul faptei. Oamenii legii încearcă să-l identifice pe şoferul fugar, care este acuzat de comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.
Alt accident grav a avut loc vineri, în jurul orei 13.45, pe DN 6, în localitatea Radomir, unde un biciclist a fost rănit grav de o autoutilitară. Este vorba de Ion Bunica, de 74 de ani, care a fost lovit şi accidentat grav de Adrian Oltenu, de 50 de ani, din Bucureşti, care conducea o autoutilitară Man dinspre Caracal spre Craiova. În acest caz, poliţiştii fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS