12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljLogan al IPJ Dolj, avariat în sensul giratoriu

Logan al IPJ Dolj, avariat în sensul giratoriu

http:http://www.youtube.com/watch?v=wmeM0OlJjGw

Un cititor GdS a trimis pe adresa [email protected] un film în care a surprins o Dacia Logan a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, avariată în urma unei „acrobaţii“ făcute de poliţistul care se afla la volan.
Cititorul GdS a precizat că, miercuri noapte, poliţistul a lovit cu maşina pe care o conducea un scuar de pe Calea Bucureşti, din sensul giratoriu de la intersecţia cu străzile Unirii şi Brestei. „Nici un martor nu a fost întrebat ce s-a întâmplat, nici un poliţist nu a fost testat pentru alcool. Şoferul s-a urcat de unul singur pe scuar, distrugând Loganul din dotare“, a precizat cititorul GdS.
Întrebaţi despre acest incident, reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că este vorba de un autoturism aflat în dotarea unei secţii de poliţie din municipiul Craiova, iar echipajul de poliţişti se afla în misiune în momentul accidentului. Când a intrat în sensul giratoriu, poliţistul care se afla la volanul Loganului a pierdut controlul direcţiei şi a lovit un scuar. În urma accidentului, nici unul dintre poliţişti nu a fost rănit, însă Loganul a fost avariat serios. Reprezentanţii IPJ Dolj au mai precizat că, dacă se va stabili că responsabil pentru producerea accidentului este poliţistul care se afla la volan, acesta va suporta costurile reparaţiei maşinii pe care a avariat-o.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS