Acasă Local Înscrieri pentru „Satul Cultural al României 2014”

Înscrieri pentru „Satul Cultural al României 2014”

Asociația cele mai frumoase sate din România a început înscrierea pentru programul cultural „Satul cultural al României 2014”, un program care promovează rădăcinile culturale românești  din zona rurală și așteaptă toate satele să se înscrie.

Satul Cultural al Romaniei 2014 e un program care urmarește promovarea culturii și artei populare românești și europene, promovarea artei gastronomice, produselor tradționale și de meșteșug din România, dar și promovarea turismului rural, agroturismului și ecoturismului din regiune, patrimoniu cultural viu, oameni și locuri din România. Comuna căștigătoare și AFSR vor promova moștenirea culturală a satului românesc printr-un program cultural ce presupune organizarea a cel puțin 10 evenimente (muzică, dans, tabere, festivaluri).  

Pentru a intra în competiție, comunele din România trebuie să își depună candidatura conform regulamentului până la data de 16 decembrie 2013. Comuna câștigătoare va fi anunțată vineri 24 ianuarie 2014 în cadrul unui eveniment, organizat la Muzeul Satului din București.  
Programul „Satul cultural al României 2014” se desfășoară sub patronajul al Ambasadei Franței în România.

A făcut studii de jurnalism la Université Lille 3, Charles de Gaulle, în Franţa şi este o persoană căreia îi place comunicarea şi socializarea. Vrea să fie informată şi să aleagă conform propriei conştiințe şi nu după cum dictează obiceiurile comunității. Îi place să citească şi să meargă la teatru.
Exit mobile version