Acasă Local Vâlcea: O adolescentă a murit după ce s-a aruncat în faţa trenului

Vâlcea: O adolescentă a murit după ce s-a aruncat în faţa trenului

O adolescentă de 15 ani s-a aruncat în faţa trenului în Halta Nord din Râmnicu Vâlcea, informează evz.ro. Tânăra a aşteptat ca trenul Săgeta albastră, care circula pe ruta Râmnicu Vâlcea – Craiova, să oprească în staţie, iar când garnitura s-a pus din nou în mişcare fata s-a aruncat în faţa locomotivei. „Era supărată, agitată, plângea şi vorbea nervos la telefon. Se învârtea ca un leu în cuşcă pe peron până când au urcat şi au coborât călătorii apoi s-a aruncat”, le-a spus poliţiştilor unui dintre martorii oculari. Victima a murit pe loc, din cauza multiplelor traumatisme craniene şi toracice suferite, au declarat legiştii.

Victima, Raluca Vladu, din Popeşti-Urşi, judeţul Vâlcea, era elevă în clasa a IX-a D la Colegiul „Mircea cel Bătrân” din Râmnicu Vâlcea. Potrivit profesorilor Raluca era un elev bun locuia la internat  şi nimeni nu a observat în ultima vreme schimbări de comportament. „A coborât la micul dejun foarte de devreme, pe la 6:30, apoi a plecat din internat fără bilet de voie. Avea ore după amiază de la 13:00”. a declarat Petre Ciubotea, dirigintele clasei a IX-a D.

Anchetatorii urmează să identifice şi să găsească persoana care a vorbit cu Raluca înainte să se sinucidă şi să stabilească motivele care au îndemnat-o spre un astfel de gest.

Exit mobile version