13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Bărbat strivit sub maşină

Mehedinţi: Bărbat strivit sub maşină

Un bărbat din localitatea Slaşoma, din judeţul Mehedinţi, a fost găsit strivit sub maşina fiului său. Autoturismul fusese parcat în urmă cu două zile la 50 de metri de locul unde s-a produs accidentul. Astăzi, în jurul orei 17:00, bărbatul a ieşit la poartă, în timp ce restul familiei era în curte. La un moment dat, când şi-a dat seama că tatăl său lipseşte prea mult timp, bărbatul a mers să vadă unde este bătrânul şi l-a găsit prins sub maşină. „Maşina era parcată mai sus, eu am parcat-o acum două zile, era trasă frâna de mână, nu ştiu ce s-a întâmplat, ce a căutat el sub maşină. Ştiu că de dimineaţă mi-a zis că a vâzut apă sau ulei sub maşină şi mă gândesc eu că s-o fi bagat sub ea. Nu pot să îmi explic”, a spus fiul victimei.

Deşi când a fost găsit bărbatul mai avea semne vitale, la sosirea medicilor inima acestuia încetase să mai bată. Manevrele de resuscitare de mai bine de 30 de minute au fost în zadar. „Pacientul a fost prins sub un autoturism, iar la sosirea noastră nu mai avea semne compatibile cu viaţa. A suferit politraumatisme costale şi toracale, cel mai probabil i-au fost afectate şi organele interne, iar resuscitarea nu a mai dat rezultate”, a declarat Eleodor Mihuţ, medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi.

Trupul bărbatului a fost scos de sub maşină cu ajutorul pompierilor, care au fost nevoiţi să ridice maşina ca să îl tragă de sub roţi. „Am fost solicitaţi în localitatea Slaşoma pentru salvarea unei persoane prinsă sub un autoturism. Din păcate când l-am scos a fost prea târziu, medicii declarând decesul”, a spus Silviu Gintaru, sublocotenent în cadrul Detaşamentului de Pompieri Vânju Mare.

Acum medicii legişti au misiunea de a stabili exact cauza decesului bărbatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS