14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrinşi cu substanţe suspecte în plină stradă

Prinşi cu substanţe suspecte în plină stradă

Doi tineri din Drobeta Turnu Severin au fost depistaţi de un echipaj al Jandarmeriei în timp ce încercau să vândă unui bărbat substanţe suspecte la prima vedere.
La vederea jandarmilor, aceştia s-au speriat şi au încercat să fugă. Imediat au fost opriţi şi legitimaţi, iar în urma controlului corporal asupra unuia dintre bărbaţi au fost găsite două pliculeţe de plastic ce conţineau fragmente de plante de culoare maronie, cu miros înţepător, şi două folii de plastic de circa 2 g fiecare. Din declaraţiile celor doi a reieşit faptul că amestecul de substanţe a fost achiziţionat din municipiul Timişoara, contra sumei de 100 de lei bucata.
„Un echipaj de jandarmi care se afla în patrulare, în seara zilei de 22 septembrie, a surprins pe strada Calomfirescu din municipiul Drobeta Turnu Severin doi bărbaţi în timp ce încercau să vândă altuia un pliculeţ de plastic şi două foiţe de culoare gălbuie. Au încercat să fugă la vederea echipajului, însă au fost reţinuţi în scurt timp“, a declarat Claudia Mendea, purtător de cuvânt al IJJ Mehedinţi.
Cantitatea de substanţă găsită a fost ridicată şi pentru că existau suspiciuni că este o substanţă înterzisă de lege. Aceasta a fost predată lucrătorilor din cadrul Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi, în vederea continuării cercetărilor. Dacă se va dovedi că este vorba despre stupefiante, cei doi tineri vor fi traşi la răspundere conform legii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS