12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Florin Iulian Siclitaru, condamnat pentru vătămare corporală

Craiova: Florin Iulian Siclitaru, condamnat pentru vătămare corporală

Florin Iulian Siclitaru, nepotul omului de afaceri craiovean Iulian Siclitaru, a fost condamnat definitiv, vineri, la 6 luni de închisoare cu executare într-un dosar de vătămare corporală. În dosarul nr 31208/215/2012, Florin Iulian Siclitaru a fost acuzat de procurori că, în noaptea de 20 spre 21 aprilie 2012, l-a lovit cu pumnii şi cu picioarele pe Bogdan Mitruţoiu, cu care avea un conflict mai vechi. Incidentul s-a petrecut în public, pe strada Calea Bucureşti, în zona blocului M9, iar victima a suferit leziuni pentru a căror vindecare a avut nevoie de 25-30 de zile de îngrijiri medicale.
Agresorul a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală, iar în mai, anul acesta, a fost condamnat la 6 luni de închisoare de Judecătoria Craiova. Inculpatul a făcut recurs, iar, vineri, Tribunalul Dolj a dispus ca acesta să execute pedepasa dată de magistraţii de la Judecători Craiova.
În plus, Siclitaru a fost obligat să-i achite victimei 600 de lei şi 2000 de euro drept daune materiale şi morale. Sentinţa Tribunalului Dolj este definitivă.

Reamintim că acelaşi Florin Iulian Siclitaru a fost condamnat la 4 ani de puşcărie în dosarul în care este judecat pentru uciderea a doi pietoni. Acest dosar este pe rolul Curţii de Apel Craiova, instanţa care judecă recursul formulat de Siclitaru.


Editor: Mariana Butnariu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS