11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Vânzător ambulant depistat de jandarmi

Olt: Vânzător ambulant depistat de jandarmi

Un echipaj din cadrul Secţiei de Jandarmi Balş, care executa în sistem integrat misiuni de ordine şi siguranţă publică pe raza oraşului Balş, judeţul Olt, a depistat o persoană care oferea spre comercializare mai multe suporturi audio, care nu prezentau marcaj holografic.
H. Adrian de 38 ani, domiciliat în localitatea Turda, judeţul Cluj, a fost depistat în jurul orei 12.00, pe strada Nicolae Bălcescu din oraşul Balş, în timp ce oferea spre comercializare trecătorilor, 26 suporturi audio (CD-uri) care nu prezentau marcajul holografic, acestea fiind inscripţionate artizanal cu marker.
În cauză, jandarmii au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinerea în scopul distribuirii de mărfuri-pirat”, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea nr. 8 din 14 martie 1996 (actualizată) privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
Actele de constatare şi bunurile ridicate vor fi înaintate Serviciului Investigaţii Fraude din cadrul I.P.J. Olt, în vederea continuării cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS