16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCampanie de donare de rechizite pentru copiii din Galaţi

Campanie de donare de rechizite pentru copiii din Galaţi

La început de an şcolar, Ministerul Afacerilor Interne vine din nou în sprijinul familiilor afectate de inundaţiile de săptămâna trecută, din jud. Galaţi, prin organizarea unei campanii de donare de rechizite, articole sportive şi dulciuri pentru copii.
În spiritul solidarităţii şi al omeniei, angajații M.A.I. s-au mobilizat şi au donat produse pentru copii, astfel că primul transport va pleca spre jud. Galaţi sâmbătă, 21 septembrie a.c.. Aproximativ 200 de elevi de la şcolile din comunele Suhurlui şi Cudalbi vor primi câte un pachet chiar de la pompierii, polițiștii şi jandarmii care au participat şi la operaţiunile de salvare, organizate după inundaţii. Totodată, s-au strâns cărţi şi articole sportive care vor fi donate şcolilor.
Prima oprire va fi la Şcoala Gimnazială nr. 1 din Suhurlui, la ora 10:00, iar la ora 10:30, lucrătorii M.A.I. vor ajunge cu pachetele în com. Cudalbi, la copiii de la Şcoala „Prof. E. Panaitescu” şi de la Liceul Tehnologic nr. 1.
Angajaţii M.A.I. vor dona în continuare caiete, obiecte de scris sau cărţi pentru elevii din celelalte comune afectate de inundaţii. În plus, un alt obiectiv al campaniei este refacerea fondului de carte al bibliotecii din comuna Costache Negri, care a fost distrus de ape.
Oricine dorește să se alăture demersului umanitar al Ministerului Afacerilor Interne ne poate contacta la numărul de telefon 021/264. 86. 17 sau pe e-mail la adresa [email protected] (Centrul de presă al M.A.I.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS