8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA comandat un telefon pe internet şi a primit... şosete

A comandat un telefon pe internet şi a primit… şosete

Un craiovean, de 23 de ani, s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, după ce poliţiştii de la Investigaţii Criminale din Suceava au stabilit că i-a vândut unui tânăr din Gura Humorului şosete şi cârpe în locul unui telefon mobil.
Astfel, din cercetările poliţiştilor din Gura Humorului, judeţul Suceava, s-a stabilit că Vasile Breazu, de 23 de ani, din Craiova, a postat un anunţ pe un site de anunţuri prin care vindea un telefon destul de performant cu suma de 1.050 de lei.
Tânărul din Gura Humorului a comandat telefonul, urmând să îl achite în sistem ramburs, lucru care s-a şi întâmplat. Când a ajuns acasă şi a desfăcut coletul trimis de craiovean, tânărul a găsit îndesate în cutia telefonului mobil performant… şosete şi cârpe. Următorul pas a fost să facă o plângere la poliţie, iar craioveanul a fost identificat destul de repede de poliţiştii Secţiei 3 Craiova, care le-au acordat sprijin colegilor din Gura Humorului.
Ieri, Vasile Breazu a fost prins în flagrant de poliţişti imediat după ce încasase contravaloarea „telefonului“ vândut tânărului sucevean.
Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că suma de 1.050 de lei a fost recuperată şi restitută păgubaşului. Vasile Breazu este cercetat pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS