13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTamponare violentă provocată de Antonio Banderas

Tamponare violentă provocată de Antonio Banderas

Un tânăr de 17 ani, de etnie romă, s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea a trei infracţiuni, după ce, ieri, a condus un autoturism deşi nu are permis, a provocat un accident de circulaţie şi a fugit.
Accidentul rutier a avut loc pe bulevardul 1 Mai, în jurul orei 12.00, când un Citroen C5 înmatriculat în Spania a lovit violent din spate o autoutilitară Mercedes condusă de Costinel Burada, de 39 de ani, din Mârşani, care circula pe banda a doua a bulevardului dinspre Ciupercă către Spitalul de Urgenţă. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată pe scuarul care desparte cele două sensuri de mers ale bulevardului, iar imediat după accident şoferul Citroenului a coborât din maşină şi a rupt-o la fugă.
Şoferul autoutilitarei a povestit că nu îşi explică ce a vrut să facă şoferul Citroenului, care a intrat direct în el.
„Eu încetineam pentru că mă apropiam de coada de maşini de la semafoare şi l-am văzut în oglindă că vine cu viteză. Am apucat doar să iau piciorul de pe frână şi m-a lovit. M-a aruncat pe scuar, unde am reuşit să trag de volan dreapta, ca să nu intru în maşinile care veneau pe sensul celălalt“, a povestit Costinel Burada.
Poliţiştii care au venit la locul accidentului au ridicat Citroenul abandonat şi au început verificările pentru a stabili cine s-a aflat la volan. Ieri după-amiază, oamenii legii au stabilit că autoturismul a fost condus de Antonio Banderas Codreanu, de 17 ani, din Craiova, care este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă. Tot ieri după-amiază, tânărul s-a prezentat la Biroul Poliţie Rutiere.
Şoferul autoutilitarei a acuzat dureri de cap şi s-a prezentat la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru a primi îngrijiri medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS