22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Prinşi în timp ce sustrăgeau produse din magazin

Olt: Prinşi în timp ce sustrăgeau produse din magazin

Ieri după amiază la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt s-a primit un apel telefonic prin care angajata unei societăţi comerciale cu punct de lucru pe strada Drăgăneşti din municipiul Slatina a solicitat intervenţia jandarmilor. Aceasta a sesizat faptul că în incinta magazinului unde lucra, au fost depistate două persoane de sex bărbătesc în timp ce sustrăgeau bunuri.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de jandarmerie care a procedat la identificarea celor în cauză, precum şi la stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că E. Victor de 23 ani şi C. Albert de 21 ani, ambii domiciliaţi în municipiul Slatina, au ascuns sub articolele de îmbrăcăminte o pereche de pantofi sport şi au încercat să părăsească incinta magazinului, trecând de casa de plată, fără a achita contravaloarea acestora.
Jandarmii au recuperat prejudiciul şi le-au întocmit celor în cauză actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, documentele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pentru continuarea cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS