16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalStop, intersecţie cu denivelări!

Stop, intersecţie cu denivelări!

În Craiova, sunt multe străzi pline de gropi şi denivelări, unele apărute chiar în intersecţii. Strada Elena Teodorini, din cartierul Brestei, este încă una dintre arterele oraşului aflate pe lista neagră.

Denivelarea care a apărut în asfalt la intersecţia străzilor Elena Teodorini şi Calea Brestei nu poate fi ocolită uşor de şoferii craioveni. Cei care au drum pe strada în cauză trebuie să apese pe frână neapărat şi să încerce să ocolească atât cât se mai poate denivelarea dacă nu vor să îşi strice maşina.
În intersecţia cu pricina nu este doar denivelarea mare cât toate zilele, ci și câteva gropi, apărute ca bomboana pe colivă. Şoferii trebuie să le ocolească mai ceva ca pe jaloane şi sunt nemulţumiţi că nu se ia nici o măsură de atâta timp. „Denivelarea de aici este foarte mare. Risc să rămân fără baia de ulei la maşină dacă nu vin cu atenţie în intersecţia asta. E infernal să circuli pe aici“, a spus Mihai Bogdan, care trece aproape zilnic cu autoturismul prin această intersecţie.
Problemele de pe strada Elena Teodorini îl nemulţumesc şi pe Florin, care spune că e foarte greu şi periculos de circulat prin această intersecţie. „Este o intersecţie destul de periculoasă din cauza denivelărilor şi a gropilor. Ne rupem maşina aici, dacă nu ştii sau dacă nu îţi dai seama la timp poţi să îţi loveşti maşina rău. E foare urât ce se întâmplă, iar Craiova e plină de gropi pe care nu avem decât să le suportăm“, a spus dezamăgit bărbatul.
Lista străzilor din municipiu pe care denivelările şi gropile au pus stăpânire este lungă. Gazeta de Sud a prezentat în nenumărate rânduri situaţia acestor străzi, deloc demnă de un oraş. Intersecţia de pe strada Elena Teodorini este încă un exemplu şi încă o atenţionare către şoferii craioveni, care trebuie să circule cu mare atenţie în zonă ca să evite incidentele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS